Ondernemer van de Maand: Mark Neleman

Sinds juli van dit jaar is er een nieuwe manager bij 4 aan het Plein (“De Ploeg”): Mark Neleman. Hij nam het operationele management over van Jacques en Britta Westerhoff. Neleman heeft nu de leiding over het hotel, het restaurant, het café, het bowlingcentrum en het kegelhuis.

“Ik werk al heel lang bij De Ploeg”, vertelt Neleman. “Op mijn veertiende ben ik begonnen als afwasser en ben er nooit meer weggegaan. Ook toen ik ging studeren aan de hogere hotelschool. Eind 2012 hadden de eigenaren van “De Ploeg” het idee een hotel te maken en ze vroegen of ik bij dat proces wilde meedenken. Daar heb ik meteen 'ja' op gezegd; in september 2013 werd het hotel geopend, een aanwinst voor “De Ploeg” en Varsseveld. In mei van dit jaar besloten Jacques en Britta, na ruim twintig jaar, het roer om te gooien en het bedrijf en Varsseveld te verlaten. Ik ben toen gevraagd of ik de zaak wilde gaan leiden, over die kans heb ik geen moment getwijfeld.”

“Ik ben wellicht nog jong, maar heb er alle vertrouwen in. Ik heb alles gedaan wat bij dit vak hoort, van de afwas, de catering en de bar, tot de kroeg, het restaurant en het hotel. Ik heb alleen nooit zelf gekookt, daar heb ik ook niet voor gestudeerd, haha. Maar daarvoor hebben we een zeer goede keukenbrigade o.l.v. chef-kok Merijn Duitshof. Verder heb ik de beschikking over een fijn team van enthousiaste collega’s die mij ondersteunen.”

“Op korte termijn zal er niet veel veranderen. Eerst moeten we zorgen dat alles gewoon doordraait en dat iedereen zich hier welkom voelt. Daar ligt mijn eerste prioriteit en dat maakt het werk ook zo leuk voor mij. De horeca is heel dynamisch en heeft veel met trends te maken. Misschien dat we in de toekomst nog wel dingen gaan veranderen, verbeteren of mogelijk uitbreiden, maar daar hebben we op dit moment nog geen concrete plannen voor liggen.”

Colofon

© 2022 Varsseveldse Ondernemers Vereniging
Alle rechten voorbehouden
webdesign: Web & Print
webhosting: Dricom
disclaimer