Jos Klijn Hesselink Tweewielers

  In 1988 heeft Jos zijn opleiding bij de Koninklijke Gazelle afgerond, waarna hij 1990 zijn eigen fietsenzaak begon. In onze werkplaats kunt u terecht voor alle reparaties en onderhoud aan uw fiets. Voor kruiwagen-, skelter- en steekwagenbanden kunt u ook bij ons terecht. Naast de reparaties kunt u bij ons uw fiets een servicebeurt laten ondergaan. Hierbij wordt uw fiets vakkundig nagekeken en indien u dat wenst ook nog gepoetst.

In onze ruime showroom vindt u de nieuwste collectie fietsen. Naast dames- en herenfietsen, kunt u bij ons ook terecht voor uw elektrische fiets, een kinderfiets of mountainbike. Uiteraard ontbreken ook de onderdelen en accessoires niet in onze showroom.

In de naastgelegen werkplaats kunt u terecht voor al uw reparaties. Hier herstellen en onderhouden wij uw fiets met uiterste zorg.

Tevens hebben wij een ruime sortering gebruikte fietsen. Meer dan 150 occasions staan klaar voor een nieuwe eigenaar.

In en om Varsseveld kunt u uitstekend fietsen. Naast de mooie kerken, boerderijen en bossen zijn er in Varsseveld en omtrek ook koffieboerderijen, theetuinen en funboerderijen voor een leuk potje boerengolf. Bij de VVV kunt u verschillende leuke routes vinden.

Bij ons kunt u terecht voor uw huurfiets. Er staan altijd een aantal huurfietsen voor u klaar. Wij hebben zowel dames- en herenfietsen, evenals kinderfietsen en kinderzitjes. Wilt u zeker zijn van een huurfiets of bent u met een grote groep dan is het verstandig hier van te voren telefonisch contact over op te nemen. Verblijft u op een camping, kampeerboerderij etc. dan kunnen wij de fietsen ook brengen.

Vanaf 6 fietsen, binnen een straal van 10 km rondom Varsseveld worden gratis gebracht, mits op tijd (telefonisch) gereserveerd.

Service en aandacht zijn de sleutelwoorden binnen Jos Klijn Hesselink Tweewielers. Wij hopen u dan ook graag te mogen verwelkomen in onze winkel of werkplaats.
branche : fietsen
contactpersoon : Jos Klijn Hesselink
adres : Burg. van der Zandestraat 5
pc + plaats : 7051 CS Varsseveld
tel. : 0315-242153
email :
internet :
social media :

 

Colofon

© 2022 Varsseveldse Ondernemers Vereniging
Alle rechten voorbehouden
webdesign: Web & Print
webhosting: Dricom
disclaimer