IJsselstreek Vizier / Zondagskrant

 

Oude IJsselstreek Vizier staat middenin de samenleving en brengt nieuws voor jong en oud voor alle geledingen uit de lokale samenleving. Dat betekent dat er elke week weer een afgewogen mix wordt gemaakt tussen nieuws, politiek, sport, cultuur, human interest, achtergrond. Nieuws van de gemeente is vrijwel per definitie belangrijk en relevant voor de inwoners. Oude IJsselstreek Vizier heeft tot doel om het leven van de lezer te vergemakkelijken, veraangenamen en te verrijken. Hiervoor hanteert de redactie vier pijlers: nieuws, inspiratie, kennis en vermaak.

Oude IJsselstreek Vizier komt dichterbij. Met specifiek (wijk)nieuws maar ook bijvoorbeeld met een agenda, lezersfoto’s en redactietips.

Oude IJsselstreek is een uitgave van De Persgroep Nederland. De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Als adverteerder kunt u profiteren van landelijke aandacht tot gerichte aandacht binnen een specifieke gemeenten. De Persgroep Nederland: de best bekeken media van Nederland.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden in Oude IJsselstreek Vizier of andere titels, in print of online, lokaal, regionaal of nationaal? Neem contact op met uw accountmanager.

branche : media
contactpersoon : Niels Koolenbrander
adres : Terborgseweg 6
pc + plaats : 7005 BA Doetinchem
tel. : 0314 - 377 825
mob. : 06 - 510 80 961
email :
internet :
social media :
 

Colofon

© 2022 Varsseveldse Ondernemers Vereniging
Alle rechten voorbehouden
webdesign: Web & Print
webhosting: Dricom
disclaimer