Wij zijn een uitgever van lokale nieuwsmedia en brengen dus 'het lokale nieuws'. Binnen het rayon Achterhoek maken we verschillende nieuwstitels, te weten: Gelderse Post, Stad Doetinchem, Montferland Nieuws, Achterhoek Nieuws Berkelland, Achterhoek Nieuws Oost Gelre, Achterhoek Nieuws Winterswijk en Aaltens/Dinxpers Nieuws.

Het lokale nieuws brengen wij zowel via de wekelijkse, papieren uitgave als via een bijbehorende website met dagelijks, lokaal nieuws. Zie bijvoorbeeld www.geldersepostoudeijsselstreek.nl.

Onze correspondenten zijn mensen 'uit uw eigen dorp of stad'. Zij weten wat er speelt en vertalen dit naar kwalitatief hoogwaardige content. Daarnaast plaatsen wij wekelijks de gemeenteberichtgeving, wat eveneens de kwaliteit van uw vertrouwde, lokale krant verhoogd.

Het is ook mogelijk om rechtstreeks persberichten op onze nieuwssite te plaatsen via www.geldersepostoudeijsselstreek.nl/deeljenieuws. Datgene wat u via dit portaal aandraagt staat vervolgens direct online en kunt u alvast delen via Facebook en/of Twitter. Onze redactie maakt aan het eind van de week een selectie welke berichten ze mee kunnen nemen in de papieren uitgave.

Kortom, wij bieden ook voor uw bedrijf een ideaal platform om uw product, dienst en bijbehorende boodschap te verkondigen. Ook op online vlak kunnen wij uw communicatiedoelstellingen realiseren. Kijk hiervoor op www.lokaalendoelgericht.nl.
branche : Media
contactpersoon : Koen Helmes
adres : Keppelseweg 11-1
pc + plaats : 7001 CE Doetinchem
mob. : 06-46118232
email :
internet :
social media :
 

Colofon

© 2019 Varsseveldse Ondernemers Vereniging
Alle rechten voorbehouden
webdesign: Web & Print
webhosting: Dricom
disclaimer