Electro World Leneman - technisch Installatiebedrijf

  Electro World Leneman: service die verder gaat dan u gewend bent.
 
Zeker in deze tijd heeft u als klant behoefte aan zekerheid.
Daar kunt u bij Electro World Leneman op rekenen. Naast een groot assortiment witgoed, huishoudelijke artikelen en audio- en videoapparatuur levert Electro World Leneman ook een uitgebreide service.
Service die verder gaat dan u gewend bent. Zo nemen de mensen van Electro World Leneman de tijd om u een duidelijke uitleg te geven over het apparaat van uw keuze.
Mocht onverhoopt uw apparaat het toch begeven, hebben wij een eigen technische dienst welke uw apparaat vakkundig kan herstellen.
 
Ook binnen garantie zijn wij geautoriseerd service dealer voor de merken Miele, Bosch en Siemens

Installatiebedrijf Leneman
 
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, onderhoud of uitbreiding van uw huidige installatie onze monteurs klaren elke klus in de regio. Onze monteurs met een gedegen scholing en ervaring kunnen elke klus aan. Door diverse cursussen elke keer weer op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en mogelijkheden.
Denkt u aan bouw of verbouw van uw woning, vraag dan ook eens aan kennissen of buren met welke installateur zij goede ervaringen hebben. Wellicht zal Leneman installatie dan ook genoemd gaan worden als een betrouwbare en goede partner voor uw plannen.
Leneman biedt slimme en voordelige energie oplossingen die gebruikmaken van duurzame energiebronnen. Aardwarmte, windenergie en zonne energie worden omgezet in stroom of warmte voor uw woning. Met een HRe ketel, warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen bespaart u al gauw honderden euro's per jaar.
 
Wilt u ook een lagere energierekening? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op 0315-241783 voor advies, tips en voordelen.
branche : electro vakzaak, installatietechniek
contactpersoon : Jurgen Leneman
adres : Schoolstraat 15
pc + plaats : 7051 DB Varsseveld
tel. : 0315-241783
email :
internet :
social media :

Colofon

© 2022 Varsseveldse Ondernemers Vereniging
Alle rechten voorbehouden
webdesign: Web & Print
webhosting: Dricom
disclaimer